Butiken


På Ica Supermarket Ålidhem följer vi alltid de senaste mattrenderna. Vi arbetar löpande med företag inom branschen för att kunna erbjuda dig som kund de fräschaste nyheterna och smakerna. Är det trots allt något du saknar hos oss är du självklart välkommen att prata med oss i butiken eller skicka din synpunkt till oss via vår gästbok.
 

Miljöbutik

Ica Supermarket Ålidhem har fått märkning som en ICA Miljöbutik. Något vi är mycket stolta över. Med detta följer även ett ansvar och vi har ett miljötänkande i alla led. Här är några exempel på åtgärder vi har vidtagit: Vi har köpt in nya energisnåla frysskåp med LED-lampor. Dessa sänker energiförbrukningen med upp till 40%. Vi använder ursprungsmärkt el som garanterat kommer från vattenkraftverket i Stornorrfors utanför Umeå.

Välkomna in på ICA Ålidhem


Vi finns här för att hjälpa er med stora som små bestyr. På hemsidan kan ni läsa lite om våra olika avdelningar, samt se vad vi har att ebjuda i catering.

Kom gärna med synpunkter, önskemål och frågor om allt som rör butiken och personalen på ICA Ålidhems Facebooksida eller på i vår gästbok

Tack för ert besök

Kontakta oss


ICA Supermarket Ålidhem
Ålidhem Centrum
907 30 UMEÅ

Telefon
Öppettider
090-19 05 00
Alla dagar 08-23

E-postadress

Dela ossGilla oss


InstagramHör vår reklamlåt